Přemýšlíte, jak zpracovat další jablka? Zkuste z nich připravit originální dezert, který je velmi jednoduchý a chutný zároveň. V tomto receptu vám prozradíme návod na pečená jablka s náplní z rumových rozinek. Doporučujeme je podávat se...
Jednoduchá vietnamská kuřecí polévka vyniká neotřelou svěží chutí díky velké dávce čerstvých bylinek. Lehké rýžové nudle a jemné kuřecí maso zasytí, ale nezatíží. Proto se tento pokrm ve své domovině často podává jako snídaně.
Letní úroda paprik má mnoho využití a tato stálice české kuchyně je jedna nejoblíbenějších paprikových dobrot, které si můžete snadno připravit i ve svém CrockPot hrnci.
Tyto plněné papriky s balkánským sýrem připravené v pomalém hrnci jsou jemné, šťavnaté a téměř bez práce – stačí zapnout a nechat čas dělat své. Slaná, krémová náplň s bylinkami krásně kontrastuje se sladkostí paprik a výsledek je...
Quesadillas patří mezi typické mexické pokrmy, které se těší velké popularitě. Zkuste si je připravit sami doma a jako náplň použijte šťavnatou směs z trhaného hovězího masa. Ideální pokrm na oběd, večeři i posezení s přáteli.
Máte rádi polévky, ale už vás nenapadají nové recepty? Co takhle osvěžit se řeřichou? Neotřelá chuť dodá říz klasickému zeleninovému krému a ztracené vejce příjemně ucelí lahodnou chuť.
Stifado – pomalu dušené maso s cibulkami v bohaté rajčatové omáčce – je jako přenést se rovnou do srdce řecké taverny. Lahodné, voňavé, plné chutí slunce a bylinek.
Jedna z nejtypičtějších hvězd české kuchyně bývá také obávaným kulinářským počinem. Pojďme zkusit klasickou svíčkovou s hovězím co nejvíce zjednodušit, aniž bychom ale tuto perlu ochudili o vynikající a jedinečnou chuť.