Vepřová plec s bramborovo-mrkvovým pyré
Související produkty
Detailní popis produktu
🍽️ Šťavnatá vepřová plec s bramborovo-mrkvovým pyré 🥕🥔– dokonalá kombinace chutí! Krémové, jemné pyré a dokonale upečené maso, které se rozpadá na vidličce.
Postup:
1. Brambory, mrkev a cibuli očistíme a nakrájíme na kostky. Česnek pouze oloupeme a necháme vcelku.
2. Maso osolíme, opepříme a svážeme provázkem.
3. Ve varné nádobě na plotně (musí k tomu být určená) rozehřejeme ghí a osmahneme na něm cibuli.
4. Poté přidáme maso a zatáhneme ze všech stran.
5. Maso vyndáme, na dno nádoby nasypeme část zeleniny. Vrátíme maso a dosypeme zbytkem zeleniny.
6. Navrch přikryjeme petrželovou natí. Zalijeme vodou a přiklopíme.
7. Vaříme na stupeň LOW po dobu 6 hodin.
8. Po dovaření vyndáme maso a také zeleninu bez výpeku.
9. Zeleninu přemístíme do vhodné nádoby na mixování (varná nádoba nepřilnavého hrnce by se mohla poškodit) a rozmixujeme na hladké pyré. Maso nakrájíme na plátky a můžeme podávat.
Ingredience
| Vepřová plec bez kosti |
| 1 kg brambor |
| 0,5 kg mrkve |
| 2 cibule |
| 4 stroužky česneku |
| 1 lžíce ghí |
| hladkolistá petržel |
| sůl a pepř |
| 1 lžička rozmarýnu |
| 2 - 3 bobkové listy |
| 1 svítek skořice |
| 2 lžíce mouky |
| sůl, pepř |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Recepty |
|---|---|
| Počet porcí: | 4-5 porcí |
| Délka přípravy: | 6 hod. |
| Obsahuje: | vepřové maso |
| Stupeň přípravy: | HIGH |
| Položka byla vyprodána… | |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.