Švestková povidla
Související produkty
Detailní popis produktu
Hvězdou podzimu jsou švestky. A tady je náš osvědčený recept na ta nejjemnější švestková povidla, která zvládne úplně každý – bez stresu, bez připálení! Kouzlo přípravy bez míchání je v pomalém hrnci. Stačí zapnout, přidat pár ingrediencí... a ráno vás přivítá voňavá švestková magie.
 (1).jpg)
Postup:
1. Švestky omyjeme a vypeckujeme. Vložíme je s ostatními ingrediencemi do pomalého hrnce. Množství cukru je jen na vaší chuti, může se dát až 1 kg. Pokud jsou švestky vyzrálejší, stačí 1/2 kg.
 
2. Vaříme 7 - 8 hodina na nižší stupeň LOW.
3. Po dovaření vše rozmixujeme tyčovým mixérem.
4. Povidla naplníme do sklenic. Navrch nalijeme trochu rumu a uložíme do chladu.
Ingredience
| 1,5 kg švestek | 
| 3 skořice | 
| 3 badyán | 
| 6 hřebíček | 
| šťáva z citronu | 
| cukr dle chuti a vyzrálosti švestek (1/2-1 kg) | 
| rum | 
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Recepty | 
|---|---|
| Délka přípravy: | 7-8 hod | 
| Obsahuje: | švestky | 
| Stupeň přípravy: | LOW | 
| Položka byla vyprodána… | |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        