Švestková povidla
Související produkty
Detailní popis produktu
Hvězdou podzimu jsou švestky. A tady je náš osvědčený recept na ta nejjemnější švestková povidla, která zvládne úplně každý – bez stresu, bez připálení! Kouzlo přípravy bez míchání je v pomalém hrnci. Stačí zapnout, přidat pár ingrediencí... a ráno vás přivítá voňavá švestková magie.
 (1).jpg)
Postup:
1. Švestky omyjeme a vypeckujeme. Vložíme je s ostatními ingrediencemi do pomalého hrnce. Množství cukru je jen na vaší chuti, může se dát až 1 kg. Pokud jsou švestky vyzrálejší, stačí 1/2 kg.
2. Vaříme 7 - 8 hodina na nižší stupeň LOW.
3. Po dovaření vše rozmixujeme tyčovým mixérem.
4. Povidla naplníme do sklenic. Navrch nalijeme trochu rumu a uložíme do chladu.
Ingredience
| 1,5 kg švestek |
| 3 skořice |
| 3 badyán |
| 6 hřebíček |
| šťáva z citronu |
| cukr dle chuti a vyzrálosti švestek (1/2-1 kg) |
| rum |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Recepty |
|---|---|
| Délka přípravy: | 7-8 hod |
| Obsahuje: | švestky |
| Stupeň přípravy: | LOW |
| Položka byla vyprodána… | |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář