Vepřová plec se švestkovou omáčkou
Související produkty
Detailní popis produktu
🍅 Pomalená vepřová plec se švestkovou omáčkou 🍅
Postup:
1. Nakrájenou cibuli, vepřové maso a rozpůlené vypeckované čerstvé švestky vložte do pomalého hrnce. Přidejte sůl, koření, cukr, lžíci hl. mouky.
2. Zalijte červeným vínem.
3. Vařte na nízkou teplotu 7 hodin.
4. Po uvaření vyndejte maso a koření, zbytek rozmixujte a dochuťte dle preferencí.
Podávejte s bramborovou kaší.

Ingredience
| 1 kg vepřové plece vcelku |
| 400g čerstvých švestek (odpeckovaných) |
| 2 větší cibule |
| 3 lžíce cukru |
| 3 bobkové listy |
| 6 kuliček nového koření |
| 6 kuliček jalovce |
| sůl |
| 150ml červeného vína |
| 1 lžíce hl. mouky |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Recepty |
|---|---|
| Počet porcí: | 4 |
| Délka přípravy: | 7 hod. |
| Obsahuje: | vepřové maso, švestky, červené víno |
| Stupeň přípravy: | LOW |
| Položka byla vyprodána… | |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář