Trhané kuřecí Garam Masala

Neohodnoceno
0,10 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Trhané kuřecí Garam masala je pokrm, který kombinuje šťavnaté kuřecí maso s výraznou směsí koření garam masala, čímž vytváří bohatou a aromatickou chuť. Tento recept je ideální pro milovníky indické kuchyně a lze jej podávat s rýží nebo naanem pro kompletní jídlo.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Trhané kuřecí Garam masala je pokrm, který kombinuje šťavnaté kuřecí maso s výraznou směsí koření garam masala, čímž vytváří bohatou a aromatickou chuť. Tento recept je ideální pro milovníky indické kuchyně a lze jej podávat s rýží nebo naanem pro kompletní jídlo.

Postup:

1. Oloupeme česnek, cibuli a zázvor. Cibuli nakrájíme a česnek se zázvorem nastrouháme.

2. Ve varné nádobě pomalého hrnce (pokud je k tomu určená) osmahneme cibuli a česnek.

3. Kuřecí stehna osolíme ze všech stran.

4. Nádobu přemístíme do pomalého hrnce a přidáme rajčata, kokosové mléko, sůl a všechno koření.

5. Promícháme a do omáčky položíme maso tak, aby bylo celé ponořené.

6. Vaříme na vyšší stupeň 3,5 hodiny.

7. Kuře vyjmeme a odstraníme kůži a kosti. Maso natrháme dvěma vidličkami a vrátíme zpět do omáčky.

8. Zakápneme citronovou šťávou, promícháme a podáváme s vařenou rýží a čerstvým špenátem.

Ingredience

4 kuřecí stehna
1 cibule
3 stroužky česneku (nasekané)
1 lžíce nasekaného čerstvého zázvoru
1 plechovka kokosového mléka
1 plechovka krájených rajčat
2 lžičky garam masaly
1 lžička drceného kmínu
1/2 lžičky mletého chilli
1 lžička soli
2 lžíce limetkové nebo citrónové šťávy
2 hrsti čerstvého koriandru nebo petrželky
1 lžička ghí

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola