Polévka z červené čočky s kokosovým mlékem
Související produkty
Detailní popis produktu
Kombinace čočky, kokosového mléka a koření vytvoří jemnou a krémovou polévku, ideální na zahřátí v chladnějších dnech.
Postup:
1. Cibuli, česnek a zázvor očistíme. Cibuli nakrájíme a zázvor nastrouháme.
2. V nádobě pomalého hrnce (musí k tomu být určená) na sporáku osmažíme cibuli. Přidáme římský kmín, kurkumu, chilli a česnek a necháme rozvonět.
3. Přidáme plechovku rajčat.
4. Nakonec přidáme zázvor, čočku a vodu. Dosolíme dle chuti a promícháme.
5. Nádobu přesuneme do základny pomalého hrnce a vaříme na HIGH 2,5 hod.
6. Po dovaření zalijeme kokosovým mlékem, promícháme a můžeme servírovat.
Ingredience
| lžíce ghí / kokosového oleje | 
| 1 cibule | 
| 300 g červené čočky | 
| 5 stroužků česneku | 
| 400 g rajčat v plechovce | 
| lžíce římského kmínu | 
| lžíce kurkumy | 
| špetka chilli | 
| cca 3 cm čerstvého zázvoru | 
| 5 hrnků vody | 
| lžíce soli | 
| 400 ml kokosového mléka | 
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Recepty | 
|---|---|
| Počet porcí: | 6 | 
| Délka přípravy: | 2,5 hod. | 
| Obsahuje: | červená čočka, kokosové mléko | 
| Stupeň přípravy: | HIGH | 
| Položka byla vyprodána… | |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        