Paštika z kuřecích jater
Související produkty
Detailní popis produktu
Chcete si připravit skutečně zdravou paštiku bez umělých přísad? Vyzkoušejte naši recepturu v pomalém hrnci! Kuřecí játra se pomalu vaří s bylinkami, česnekem a kvalitním máslem, čímž získají neuvěřitelně jemnou texturu. Výsledek? Luxusní paštika plná živin a autentické chuti. Ideální na chleba třeba jako elegantní předkrm. Pomalé vaření zachovává všechny cenné látky a vitamíny. Zkuste to a překvapte své blízké domácí lahůdkou!
Postup:
1. Cibulku nakrájíme na kostičky, přidáme játra, česnek, tymián a vaříme na low 5-6 hodin nebo na high 2,5-3 hodiny.
2. Během vaření občas promícháme. Po uvaření rozmixujeme směs tyčovým mixérem.
3. Přidáme kokosové mléko, promícháme a vaříme ještě 15 minut. Nalijeme do skleniček a skladujeme v lednici. Zdobíme brusinkovou marmeládou.
Ingredience
| 1 kg kuřecích jater | |
| 2 cibule | |
| 4 stroužky česneku | |
| 1 svazek čerstvé tymiánu | |
| sůl, pepř | |
| 6 lžíc ghí | |
| 400 ml kokosového mléka | |
| brusinková marmeláda na ozdobení |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Recepty |
|---|---|
| Počet porcí: | 3-5 skleniček |
| Délka přípravy: | 5-6 hod. |
| Stupeň přípravy: | LOW |
| Položka byla vyprodána… | |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář