Králík na tymiánu
Související produkty
Detailní popis produktu
Kdo by odolal šťavnatému králíkovi připravenému pěkně pomalu s vůní tymiánu. Podávejte s bramborovou kaší pro ten pravý gurmánský zážitek.

Postup:
1. Odblaněného králíka si prošpikujeme slaninou, nasolíme a opepříme. Vložíme do pomalého hrnce.
2. Přidáme tymián, kmín, celou palici česneku a podlijeme vínem.
3. Spustíme na II. stupeň HIGH na 4-5 hodin.
4. 15 minut před koncem vložíme nádobu do trouby a pečeme na 180° C, dokud králík nedostane zlatavou kůrku.
5. Nakonec přidáme kousek másla a solí dochutíme šťávu z králíka.
6. Podáváme ideálně s bramborovou kaší.
Ingredience
| 1 králík nebo 4 králičí stehna |
| 100 g slaniny na prošpikování |
| 100 ml bílého vína na podlití |
| 1 dcl oleje na pečení |
| 1 velký česnek |
| 4 lžičky másla |
| 2-3 lžičky tymiánu |
| 4 lžičky mletého kmínu |
| sůl |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Recepty |
|---|---|
| Počet porcí: | 4-6 |
| Délka přípravy: | 4-5 hod. |
| Obsahuje: | králík |
| Stupeň přípravy: | HIGH |
| Položka byla vyprodána… | |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář