Jáhlový nákyp se zeleninou
Související produkty
Detailní popis produktu
Bez masa. Bez lepku. Ale plné chuti!
Hledáte něco výjimečného na večeři? Vyzkoušejte náš kořeněný jáhlový nákyp se zeleninou – sytý, zdravý a překvapivě jednoduchý.
Postup:
1. Zeleninu, cibuli, česnek a kopr nakrájíme nadrobno.
2. Ve varné nádobě si na plotně (pokud je k tomu určená) rozehřejeme olej a osmahneme cibuli s česnekem.
3. Přesuneme do pomalého hrnce a přidáme ostatní ingredience.
4. Dochutíme solí, pepřem a balzamikovým octem a dobře promícháme.
5. Vaříme na nižší stupeň 4 hodiny.
Ingredience
| 150 g suchých jáhel |
| 1 paprika |
| 5 rajčat |
| 1 střední cibule |
| 2 stroužky česneku |
| 750 ml zeleninového vývaru |
| Hrst kopru nebo 1 lžíce sušeného |
| 1 lžička římského kmínu |
| 1/2 lžičky uzené papriky |
| 1/2 lžičky mleté skořice |
| Sůl a pepř dle chuti |
| 2 lžíce olivového oleje |
| lžíce balzamikového octa na dochucení |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Recepty |
|---|---|
| Počet porcí: | 4 |
| Délka přípravy: | 4 hod. |
| Obsahuje: | jáhly |
| Stupeň přípravy: | LOW |
| Položka byla vyprodána… | |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář