Jáhlový nákyp se zeleninou
Související produkty
Detailní popis produktu
Bez masa. Bez lepku. Ale plné chuti!
Hledáte něco výjimečného na večeři? Vyzkoušejte náš kořeněný jáhlový nákyp se zeleninou – sytý, zdravý a překvapivě jednoduchý.
Postup:
1. Zeleninu, cibuli, česnek a kopr nakrájíme nadrobno.
2. Ve varné nádobě si na plotně (pokud je k tomu určená) rozehřejeme olej a osmahneme cibuli s česnekem.
3. Přesuneme do pomalého hrnce a přidáme ostatní ingredience.
4. Dochutíme solí, pepřem a balzamikovým octem a dobře promícháme.
5. Vaříme na nižší stupeň 4 hodiny.
Ingredience
150 g suchých jáhel |
1 paprika |
5 rajčat |
1 střední cibule |
2 stroužky česneku |
750 ml zeleninového vývaru |
Hrst kopru nebo 1 lžíce sušeného |
1 lžička římského kmínu |
1/2 lžičky uzené papriky |
1/2 lžičky mleté skořice |
Sůl a pepř dle chuti |
2 lžíce olivového oleje |
lžíce balzamikového octa na dochucení |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Recepty |
---|---|
Počet porcí: | 4 |
Délka přípravy: | 4 hod. |
Obsahuje: | jáhly |
Stupeň přípravy: | LOW |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář