Hubník

Neohodnoceno
0,10 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Připravte si tradiční český Hubník tak, jak jste ho ještě nezkoušeli – v pomalém hrnci. Díky šetrnému a rovnoměrnému vaření získáte nadýchané, vláčné pečivo plné vánoční atmosféry, a přitom ušetříte čas i práci.

Návrh bez názvu - 2025-12-17T114517.169

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hubník v pomalém hrnci? Ano, připravte si s námi vánoční klasiku moderně – ať máte více času užít si pohodové Vánoce.

Postup:

1. Sušené houby zalijeme 500 ml horké vody a dáme stranou.
 
2. Oloupeme cibuli a česnek. Cibuli nakrájíme na větší kostičky a osmažíme na ghí ve varné nádobě (pokud je k tomu určená) na plotně. Česnek prolisujeme a přidáme.
 

3.  Rozmícháme vejce s mlékem. K cibuli přidáme houby (sušené i s vodou).

4. Varnou nádobu přemístíme do základny pomalého hrnce a přilijeme směs mléka s vejci. Přidáme sůl a koření a zamícháme.

5. Nakonec přisypeme pečivo, pořádně promícháme, aby nasáklo a směs uhladíme. 

4. Vaříme na nižší stupeň LOW 4 hodiny.

 

Ingredience

200 g rozmražených hub
40 g sušených hub
2 menší cibule
3 stroužky česneku
vrchovatá miska staršího světlého pečiva na kousky
3 vejce
250 ml mléka
2 lžíce ghí nebo oleje
1 lžička soli
1/2 lžičky pepře
1 lžička majoránky
1/2 lžičky mletého nového koření

Doplňkové parametry

Kategorie: Recepty
Počet porcí: 4
Délka přípravy: 4 hod.
Obsahuje: houby
Stupeň přípravy: LOW
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola