Hubník
Související produkty
Detailní popis produktu
Hubník v pomalém hrnci? Ano, připravte si s námi vánoční klasiku moderně – ať máte více času užít si pohodové Vánoce.
Postup:
1. Sušené houby zalijeme 500 ml horké vody a dáme stranou.
2. Oloupeme cibuli a česnek. Cibuli nakrájíme na větší kostičky a osmažíme na ghí ve varné nádobě (pokud je k tomu určená) na plotně. Česnek prolisujeme a přidáme.
3. Rozmícháme vejce s mlékem. K cibuli přidáme houby (sušené i s vodou).
4. Varnou nádobu přemístíme do základny pomalého hrnce a přilijeme směs mléka s vejci. Přidáme sůl a koření a zamícháme.
5. Nakonec přisypeme pečivo, pořádně promícháme, aby nasáklo a směs uhladíme.
4. Vaříme na nižší stupeň LOW 4 hodiny.
Ingredience
| 200 g rozmražených hub |
| 40 g sušených hub |
| 2 menší cibule |
| 3 stroužky česneku |
| vrchovatá miska staršího světlého pečiva na kousky |
| 3 vejce |
| 250 ml mléka |
| 2 lžíce ghí nebo oleje |
| 1 lžička soli |
| 1/2 lžičky pepře |
| 1 lžička majoránky |
| 1/2 lžičky mletého nového koření |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Recepty |
|---|---|
| Počet porcí: | 4 |
| Délka přípravy: | 4 hod. |
| Obsahuje: | houby |
| Stupeň přípravy: | LOW |
| Položka byla vyprodána… | |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář