E-kuchařka Česká klasika
Zůstaňte s námi v kontaktu! Pravidelně vám přinášíme nové recepty pro pomalé vaření.





Téměř bez práce. Pomalý hrnec uvaří za vás!
Připravíte ingredience, vložíte do hrnce a ostatní práci odvede pomalý hrnec za vás.
Zvládne to každý, i ten kdo nemá sebemenší zkušenost s vařením. A to vše, zatímco pracujete, učíte se, věnujete se dětem nebo jen tak relaxujete.
V porovnání s přípravou jídla klasických způsobem navíc uspoříte. Díky nízkému příkonu cca 220 W (v průměru asi 7x nižší než u indukční desky) není hrnec nijak náročný na spotřebu elektřiny.
_2.jpg)

Křehčí maso a křupavá zelenina
Tento způsob přípravy jídel je výjimečný tím, že je velice šetrný. Jídlo se připravuje při nízké teplotě po dlouhou dobu. Díky tomu si zachovává mnohem více vitamínů, minerálních látek a chutí.
Zejména maso je ve výsledku velice křehké a šťavnaté, nevysuší se a nemůžete ho nikdy spálit.